Akademik takvimimizde 19-23 Ekim haftası Ekle-Sil haftası olarak belirlenmiştir. Bu süre zarfında öğrencilerimiz akademik danışmanlarının uygun gördükleri dersleri ders programlarına ekleyip çıkarabileceklerdir. Alınabilecek dersler sadece kayıtlı olunan anabilim dalının dersleriyle sınırlı DEĞİLDİR. Öğrencilerimiz akademik danışmanlarının onayıyla diğer anabilim dallarından da ders alabilirler. Öğrenci Bilgi Sisteminin Ekle/Bırak ekranında Müfredat/Bölüm Dışı Dersleri sekmesinden ilgili birim (fakülte, enstitü) ve program (bölüm, anabilim dalı) seçilerek bu dönem açılan tüm derslerin listesi incelenip ekleme yapılabilir.

NOT: Müfredat/Bölüm Dışı Dersleri ekranı ilk açıldığında sadece 9 ders listelenmektedir, açılan tüm dersleri görmek için sol alt köşede yer alan Tüm Dersleri Listele butonu tıklanmalıdır.