T.C. Vatandaşı

Kudüs Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans Programı (İngilizce)

Yabancı Uyruklu

Kudüs Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans Programı (İngilizce)

KAYIT BİLGİLERİ

06 - 10 Ağustos 2018

Asıl listeden kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kesin kayıtlarının yapılması (Kesin kayıtlar 10 Ağustos 2018 saat 17:00’ da sona erecektir.)

Başvuru ve İletişim

http://asbu.edu.tr Tel:  0 312 596 4779 – 4674

Değerlendirme Sonucu Programa Kabul Edilen Adaylardan Kesin Kayıt Esnasında İstenilecek Belgeler:

1. Lisans Diplomasının veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Onaylı Örneği

2. Lisans Not Durum (Transkript) Belgesinin Aslı veya Onaylı Örneği

3. ALES Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı (ALES Sonuç Belgesinin geçerlilik süresi beş (5) yıldır).

4. Yabancı Dil Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı (YÖKDİL, KPDS, ÜDS, YDS ile e-YDS sınav

sonuçlarının Sınav tarihinden itibaren geçerlilik süresi beş (5) yıldır).

5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

6. İki Adet Vesikalık Fotoğraf

7. Erkekler için Askerlik Durum Belgesi

NOT-1: Başka bir Yükseköğretim kurumunda tezsiz yüksek lisans hariç lisansüstü bir programa kayıtlı bulunan öğrenci, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 35. Maddesinin 6. Bendinde belirtilen “Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.” hükmü uyarınca Üniversitemize kesin kayıt yaptırabilmesi için ilgili üniversiteden kaydını sildirmesi gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemi gerçekleştirilemez.

NOT-2: Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemlerini; sadece kendileri veya noterden vekalet verdikleri kişi gerçekleştirebilir.