Ana içeriğe atla

Yedek Aday Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Programa Kabul Edilen Adayların Kayıt Esnasında Enstitümüze Teslim Etmesi Gereken Belgeler için Tıklayınız.

Taahhütname için Tıklayınız.

Yedek listeden kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kesin kayıtları 09 Ekim 2020 saat 17:00'a kadar yapılacak olup kaydı yapılan öğrenciler kayıt evraklarını Taahhütname ile birlikte kargo veya elden Enstitümüze ulaştırmaları gerekmektedir. 

Öğrenim ücreti yatırılması gereken Tezsiz Yüksek Lisans ve İkinci Öğretim programlarına kabul edilen adayların ön kayıt işlemi yapıldıktan sonra kendilerine öğrenci numarası gönderilecektir. Öğrenim ücretinin, Öğrenci numarası ile 09 Ekim 2020 saat 17:00'a kadar herhangi bir Halkbank şubesine yatırılması gerekmektedir. 

Enstitü Adresimiz: Hükümet Meydanı No:2 Eski Sümerbank Binası 1.Kat Ulus/Altındağ/Ankara Sosyal Bilimler Enstitüsü

NOT: Başka bir Yükseköğretim kurumunda tezsiz yüksek lisans hariç lisansüstü bir programa kayıtlı bulunan öğrenci, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 35. Maddesinin 6. Bendinde belirtilen “Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.” hükmü uyarınca Üniversitemize kesin kayıt yaptırabilmesi için ilgili üniversiteden kaydını sildirmesi gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemi gerçekleştirilemez.

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için zorunlu çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.