Ana içeriğe atla

Başvuru Şartları, Kontenjanları ve Online Başvuru için tıklayınız.

ASBÜ lisansüstü programları ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

Lisansüstü programlarımıza 14-27 Haziran tarihleri arasında online başvuru sistemimiz üzerinden başvurabilirsiniz.  Başvuru sistemi ve süreci ile ilgili sorularınız için enstitümüze eposta gönderebilir (sbe@asbu.edu.tr) veya telefon edebilirsiniz (596 4778, 596 4531) . Başvuracağınız programın içeriği ve başvuru koşulları ile ilgili sorularınız için ise ilgili programın koordinatörüne eposta ve/veya telefon ile ulaşabilirsiniz. Program koordinatörlerinin iletişim bilgileri program sayfalarında mevcuttur. Program sayfalarına erişim için tıklayınız.

Başvuru şartlarında belirtilen ön değerlendirme kriterleri sonucunda bilimsel değerlendirme sınavına girmeye hak kazanan adayların listesi, sınav tarihleri ve sınavların ne şekilde yapılacağı 05 Temmuz 2021 tarihinde Enstitümüz internet sitesinden ilan edilecektir.

Bildiğiniz gibi pandemi koşulları sebebiyle mesai saatlerimiz 10.00-16.00 olarak belirlenmiştir. Telefon aramalarınıza ancak bu saatlerde cevap verebileceğimizi belirtir, başvurunuzda başarılar dileriz.

BAŞVURU ESNASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BAZI HUSUSLAR: 

  • Birden fazla programa başvuru yapmak isteyen adayların, her programa ayrı ayrı başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • Sisteme sadece 1 (bir) adet mezuniyet bilgisi girilmesi ve 1 (bir) adet mezuniyet belgesi yüklenmesi gerekmektedir. (Lisans mezuniyet koşulu olan doktora programlarına hem lisans hem de yüksek lisans bilgileri girilecek ve belgeleri yüklenecektir.)
  • Başvuru sistemine tüm bilgiler girildikten ve belgeler yüklendikten sonra en son sayfadaki "Program Tercihleri" kısmından "Bu başvuruda beyan etmiş olduğum tüm bilgilerimin doğru olduğunu onaylıyorum. Beyan etmiş olduğum bilgilerimin yanlış olması durumunda kaydım yapılmış ise; kaydımın silinmesini kabul ediyorum." ibaresini tıklayarak başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. Aksi taktirde başvurunuz değerlendirmeye alınamaz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Ekibi

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için zorunlu çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.