Ana içeriğe atla

SONUÇLAR

Lisansüstü bilimsel değerlendirme sınav sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlar online başvuru sırasında kullanılan sisteme e-posta adresi ve şifre ile giriş yapılarak öğrenilebilir. Sisteme giriş yaptıktan sonra “Sonuçlar - Başvuru Sonuçları” sekmesinde bulunan “Değerlendirme Durumu"ndan ilgili sayfaya erişebilirsiniz. Ayrıca bilimsel değerlendirme sınav sonucunuz ve diğer detaylı bilgilere aynı sayfada yan tarafta bulunan "" sembolüne  tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu işlemlere ait ekran görüntüsü için TIKLAYINIZ.

Ana başvuru sistemine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

KAYITLAR

Kesin kayıt işlemleri 02 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 10:00’da başlayacak olup 06 Ağustos 2021 Cuma günü saat 16:00’da sona erecektir. Kayıtlar bu tarihler arasında sabah 08:30-12:30, öğleden sonra ise 13:30-16:30 saatleri arasında yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, Enstitümüzün bulunduğu Sümerbank Binasının 1. katında, sadece kendileri veya noterden vekalet verdikleri kişi tarafından şahsen müracaat ederek gerçekleştirilecektir.

Tezsiz Yüksek Lisans ve Tezli Yüksek Lisans İkinci Öğretim programlarına kayıt yaptıracak adayların öncelikle ön kayıtları alınacak olup ön kayıt sonrası öğrenim ücretlerinin ilk taksitini (kayıt tarihleri içerisinde) yatırdıktan sonra kayıtları kesinleştirilecektir. Öğrenim ücretleri, adaylara verilecek öğrenci numarası ile birlikte herhangi bir Halkbank şubesine veya Halkbank internet bankacılığından (Ödeme/Vergi- Kurum-Eğitim Ödemeleri- Ödeme Yapılacak Kurum: Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sekmesinden öğrenci numarası girilerek) ödenecektir. Herhangi bir IBAN numarasına havale, EFT işlemi ve ATM’lerden ödeme işlemi yapılamamaktadır.  

NOT: Başka bir Yükseköğretim kurumunda tezsiz yüksek lisans hariç lisansüstü bir programa kayıtlı bulunan öğrenci, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 35. Maddesinin 6. Bendinde belirtilen “Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.” hükmü uyarınca Üniversitemize kesin kayıt yaptırabilmesi için ilgili üniversiteden kaydını sildirmesi gerekmektedir.

 

Kesin Kayıt Esnasında Enstitüye Teslim Edilecek Belgeler:

Doktora Programları İçin Gerekli Belgeler:

  1. Lisans Diplomasının/Geçici Mezuniyet Belgesinin Fotokopisi veya E-Devletten Alınan Mezun Belgesi (Sadece başvuru şartlarında belirtilen programlar için)
  2. Lisans Not Durum Belgesinin (Transkript) Onaylı Örneği (Sadece başvuru şartlarında belirtilen programlar için)
  3. Yüksek Lisans Diplomasının/Geçici Mezuniyet Belgesinin Fotokopisi veya E-Devletten Alınan Mezun Belgesi
  4. Yüksek Lisans Not Durum Belgesinin (Transkript) Onaylı Örneği
  5. ALES Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı (ALES Sonuç Belgesinin geçerlilik süresi beş (5) yıldır).
  6. Yabancı Dil Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı (YÖKDİL, KPDS, ÜDS, YDS ile e-YDS sınav sonuçlarının Sınav tarihinden itibaren geçerlilik süresi beş (5) yıldır).
  7. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  8. İki Adet Vesikalık Fotoğraf
  9. Erkekler için Askerlik Durum Belgesi

Tezli Yüksek Lisans Programları İçin Gerekli Belgeler:

  1. Lisans Diplomasının/Geçici Mezuniyet Belgesinin Fotokopisi veya E-Devletten Alınan Mezun Belgesi
  2. Lisans Not Durum Belgesinin (Transkript) Onaylı Örneği
  3. ALES Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı (ALES Sonuç Belgesinin geçerlilik süresi beş (5) yıldır).
  4. Yabancı Dil Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı (YÖKDİL, KPDS, ÜDS, YDS ile e-YDS sınav sonuçlarının Sınav tarihinden itibaren geçerlilik süresi beş (5) yıldır).
  5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  6. İki Adet Vesikalık Fotoğraf
  7. Erkekler için Askerlik Durum Belgesi

Tezsiz Yüksek Lisans Programları İçin Gerekli Belgeler:

  1. Lisans Diplomasının/Geçici Mezuniyet Belgesinin Fotokopisi veya E-Devletten Alınan Mezun Belgesi
  2. Lisans Not Durum Belgesinin (Transkript) Onaylı Örneği
  3. ALES Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı (Sadece başvuru şartlarında belirtilen programlar için) (ALES Sonuç Belgesinin geçerlilik süresi beş (5) yıldır).
  4. Yabancı Dil Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı (Sadece başvuru şartlarında belirtilen programlar için) (YÖKDİL, KPDS, ÜDS, YDS ile e-YDS sınav sonuçlarının Sınav tarihinden itibaren geçerlilik süresi beş (5) yıldır).
  5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  6. İki Adet Vesikalık Fotoğraf
  7. Erkekler için Askerlik Durum Belgesi

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için zorunlu çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.