Değerli öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 31.03.2020 tarih ve 75850160-104.01.02.04-E.24625 sayılı, Yeni Koronavirüs Hastalığı Salgınında Eğitim-Öğretim Süreçleri (Kayıt Dondurma) konulu yazısı gereğince, öğrencilerimizden ikamet ettikleri ya da bulundukları yerlerde internet erişimi, bilgisayar temini vb. olanakları sağlamakta zorlananlara 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar dönemiyle sınırlı olmak üzere 20/04/2020 tarihine kadar kayıt dondurma hakkı verilecektir. Bu haktan yararlanmak için ders veya tez aşamasındaki tüm öğrencilerimiz (2019-2020 bahar döneminde ders kaydı yapmayan öğrenciler hariç) başvurabilir, ancak tez aşamasındakilerin başvuruları özel değerlendirmeye tabi olacaktır. Öğrencilerimiz, istemeleri halinde 20 Nisan 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar öğrenci bilgi sisteminden kayıt dondurma talebinde bulunabileceklerdir. Kayıt dondurma talebinde bulunacak öğrencilerimizin ivedilikle danışmanlarıyla bağlantı kurarak işlemleri başlatmasını rica ederiz. Lütfen bu hususta yapılacak duyuruları Üniversitemiz web sayfasından takip ediniz.