Değerli öğrencilerimiz,

Anabilim Dalı Akademik Kurulunuz tarafından size lisansüstü eğitiminiz sırasında rehberlik etmek üzere birer öğretim üyesi belirlenmiştir. OBS üzerinden veya Anabilim Dalı Başkanlığınızdan öğrenebileceğiniz danışmanınıza sorularınızı yöneltmeniz, kendisine ulaşmakta güçlük yaşamanız halinde ise Anabilim Dalı Başkanlığınıza müracaat etmeniz rica olunur. Üniversitemizin kalite hedefleri ve Enstitü Yönetim Kurulumuzun kararı gereğince, danışmanlık kapsamı dışındaki konularla ilgili sorularınızın Enstitümüze e-maille (sbe@asbu.edu.tr) iletilmesi gerektiği, telefonla veya şahsen müracaatlarda kayıt tutulamadığı için sözlü bilgi verilemeyeceğini bilgilerinize sunarız.

Sosyal Bilimler Enstitüsü